Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws

GRATIS bezoekersregistratie
voor professionals:
nog dagen
sluiten X

NIEUWS UIT DE SECTOR EN OVER DE BEURS

Ons nieuws maandelijks in uw mailbox? Klik hier voor inschrijving!

Traploze trapmal

Producenten van prefab beton en ontwerpers verkennen binnen Experimenteel Beton de mogelijkheden van beton. In plaats van grijs, saai en puur functioneel wordt beton speels, innovatief en grensverleggend.

Lees meer...

Samen de beste totaaloplossing kiezen

Velu richt zich als groothandel in installatietechnische producten meer en meer op geprefabriceerde (totaal)oplossingen. “Omdat je daarmee als installateur en bouwer veel tijd wint.”

Lees meer...

“Makke van de bouw is de inkoop”

Marcel van der Molen, eigenaar/directeur van H&M houtbewerkingsmachines en metselwerkrobots in Sneek, verbaast zich erover dat de bouwwereld niet beter kijkt naar de inkoop.

Lees meer...

Exposant aan het woord: Blitta

Voor een gevel is het belangrijk dat iemand in staat is om van alle onderdelen één geheel te maken. Henk Schaminée, directeur van gevelbouwer Blitta, aan het woord. 

Lees meer...

Marjet Rutten ambassadeur vakbeurs PREFAB

Spreker, schrijver en moderator Marjet Rutten gaat aan de slag als ambassadeur van vakbeurs en kennisplatform PREFAB. Als aanjager, innovator en marketeer voor de bouw-, installatie- en vastgoedsector geldt zij als een van dé experts in industriële bouw.

Lees meer...

Eyecatcher op Oxford Street

Een fraai lijnenspel voor Selfridges, het grote en luxueuze warenhuis midden op Oxford Street in Londen met z’n toonaangevende winkels en wereldklasse restaurants.

Lees meer...

Grootste bovengrondse parkeergarage van Nederland

In slechts elf maanden heeft Ballast Nedam Parking de parkeergarage Schiphol P3 lang parkeren met een aanbouw uitgebreid. De P3 parkeergarage kon in totaal al 2650 auto’s herbergen en nu is dit aantal gestegen naar ruim 5000 parkeerplekken.

Lees meer...

Voor innovaties geldt doorgaans: zien is geloven

Kennis- en netwerkorganisatie Platform31 legt de verbinding tussen maatschappelijke thema’s, beleid, praktijk en wetenschap.

Lees meer...

Meer plezier van je balkon

BALCO is een Zweedse onderneming die prefab balkonoplossingen voor de Nederlandse renovatiesector biedt, waarbij balkon én beglazing van deze buitenruimte zijn geïntegreerd.

Lees meer...

“Aannemer wordt links en rechts ingehaald door toeleverancier”

Bij het seminar ‘De versnelling van renovatie door prefab en industrialisatie’ op de recent gehouden vakbeurs RENOVATIE kwamen drie belangrijke conclusies voor verandering van bouwprocessen naar voren. Gelukkig beweegt de bouwsector in de richting van die noodzakelijke omslag, zo viel te beluisteren.

Lees meer...