Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws

NIEUWS UIT DE SECTOR EN OVER DE BEURS

Ons nieuws in uw mailbox? Klik hier voor inschrijving!

“Gaat als een speer met staalframes”

In Gennep wordt een levensloopbestendige woning gerealiseerd. De staalframes zijn inclusief beplatingen, isolatie, elektra in de fabriek geprefabriceerd en in één dag gemonteerd.

Lees meer...

In gesprek over industriële woningbouwprojecten

Om hindernissen bij industriële woningbouw te overwinnen, wil de ‘doorbraaktafel industriële woningbouw’ in gesprek met architecten en ontwerpbureaus die meewerken aan het realiseren van industriële woonproducten.

Lees meer...

(On)zichtbaar prefab beton bij De Meelfabriek

Prefab betonnen portalen zijn fabrieksmatig voorzien van ingestorte steenstrips om harmonieus aan te sluiten op het metselwerk van de appartementengebouwen voor young professionals in Leiden.

Lees meer...

Vier-vrachtwagens-uit-de-houtfabriek-en-de-villa-staat

In St. Oedenrode is op industriële wijze een ruime villa gerealiseerd. Vier maanden nadat de vrachtwagens de prefab houten wand- en dakelementen hadden gebracht, konden de eigenaars hun woning betrekken.

Lees meer...

Congres over grootschalige houtbouw

Opdrachtgevers, ontwikkelaars, architecten en bouwers komen op 1 oktober virtueel samen op het eerste Nationale Digitale Houtbouwcongres. Is grootschalige woningbouw met hout mogelijk en wenselijk?

Lees meer...

“Zo snel mogelijk schop de grond in”

Minister Ollongren wil dat de schop snel de grond ingaat om 51.000 woningen binnen 27 projecten te realiseren. Snelheid wordt daarbij verhoogd door industriële bouwmethoden in te zetten.

Lees meer...

Volwaardige modulaire woningen voor periode van 15 jaar

Voor woningcorporatie Centrada realiseert Jan Snel 152 circulaire woningen in Lelystad. Het gaat om compleet geprefabriceerde, modulaire woningen.

Lees meer...

Prefabricage maakt vrijstaand wonen eenvoudig en betaalbaar

Vrijstaand wonen wordt dankzij prefabricage verrassend betaalbaar. En woonconsumenten kunnen door middel van een configurator hun eigen woning samenstellen.

Lees meer...

Roodoranje prefab betonnen gevels voor woontoren

Over 50 jaar kun je alle inbouwpakketten uit de woontoren Haasje Over in Eindhoven halen en dan heb je een prachtig casco met 3,5 meter hoge verdiepingen voor een volgende functie.

Lees meer...

Prefab schoorsteen als hoogste punt

Woningverduurzaming in Leiden, met prefab dakplaten en prefab sierschoorstenen. Ook de nieuwe dakgoot wordt er in lengtes van 12 meter kant en klaar aangehangen.

Lees meer...